Παραμονή Χριστουγέννων με καλοκαιρία και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες

 καλοκαιρία, ήλιος

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ/EUROKINISSI


Αίθριος καιρός και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες αναμένονται σήμερα Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2024, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 6 Μποφόρ στο Αιγαίο.


Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών - meteo.gr, σήμερα Παραμονή Χριστουγέννων, αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά και στο Ιόνιο. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί και προς το τέλος του 24ώρου.

ADVERTISING

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -1 έως 14 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 2 έως 16, στη Θεσσαλία από 3 έως 17, στην Ήπειρο από 5 έως 17, στη Δυτική Στερεά από 5 έως 15, στην υπόλοιπη Στερεά από 3 έως 19, στην Πελοπόννησο από 6 έως 19, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 16, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 10 έως 17, στις Κυκλάδες από 11 έως 18, στα Δωδεκάνησα από 11 έως 18 και στην Κρήτη από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές έως βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 Μποφόρ και από το πρωί 3 έως 5 Μποφόρ. Στο Βόρειο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές έως νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ. Στο Νότιο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες έως δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ.

Αττική και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 3 Μποφόρ. Η ορατότητα προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 3 Μποφόρ και από το πρωί έως το απόγευμα 2 έως 4 Μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί και προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ Γιάννης Ιωαννίδης και Ντόναλντ Τραμπ

Le Figaro: Σ. Τσιόδρας, ο λόγος για τον οποίο οι Έλληνες έχουν αποφύγει να συνομιλήσουν με το θάνατο

Τα γεγονότα που σημάδεψαν τη χρονιά που φεύγει (βίντεο)