Τα χειρότερα! Ρωσικά στρατεύματα στη ζώνη του Τσερνομπίλ, οι μάχες συνεχίζονται κοντά στον πυρηνικό σταθμό-Στους Ρώσους η Χερσώνα

 



Τα στρατεύματα φέρεται να εισήλθαν από το έδαφος της Λευκορωσίας--Ο δήμαρχος του Genichesk είπε ότι η πόλη καταλήφθηκε από ρωσικά στρατεύματα-Το Πεντάγωνο θεωρεί τις ενέργειες της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας μόνο την αρχική φάση της εισβολής

Τα ρωσικά στρατεύματα εισήλθαν στη ζώνη του Τσερνομπίλ κατά τα φαινόμενα από την Λευκορωσία επιβεβαιώνοντας την αποκάλυψη που έκανε το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ! 

 Ο πρόεδρος της Ουκρανίας επιβεβαίωσε ότι ρωσικές δυνάμεις προσπαθούν να καταλάβουν το εργοστάσιο του Τσερνόμπιλ.

Οι μάχες μαίνονται ακριβώς κοντά στον πυρηνικό σταθμό του Τσερνομπίλ . Αυτό ανακοίνωσε ο σύμβουλος του επικεφαλής του Υπουργείου Εσωτερικών Anton Gerashchenko στη σελίδα του στο Telegram.

«Σημαντικές πληροφορίες για τη ρωσική εισβολή! Τα στρατεύματα των εισβολέων από το έδαφος της Λευκορωσίας εισήλθαν στη ζώνη του πυρηνικού σταθμού του Τσερνομπίλ. Οι Εθνοφύλακες που φρουρούν την αποθήκη μη ασφαλών ραδιενεργών αποβλήτων προβάλλουν πεισματική αντίσταση. Εάν η αποθήκευση πυρηνικών αποβλήτων καταστραφεί ως αποτέλεσμα των χτυπημάτων πυροβολικού από τους κατακτητές, τότε η ραδιενεργή σκόνη μπορεί να καλύψει τα εδάφη της Ουκρανίας, της Λευκορωσίας και των χωρών της ΕΕ!».

Η κατάσταση ραδιενέργειας στους πυρηνικούς σταθμούς της Ουκρανίας και στις παρακείμενες περιοχές είναι φυσιολογική, σύμφωνα με τα στοιχεία του Αυτοματοποιημένου Συστήματος Παρακολούθησης της Κατάστασης Ακτινοβολίας (ASKRO).«Σημαντικές πληροφορίες για τη ρωσική εισβολή! Τα στρατεύματα των εισβολέων από το έδαφος της Λευκορωσίας εισήλθαν στη ζώνη του πυρηνικού σταθμού του Τσερνομπίλ. Οι Εθνοφύλακες που φρουρούν την αποθήκη μη ασφαλών ραδιενεργών αποβλήτων προβάλλουν πεισματική αντίσταση. Εάν η αποθήκευση πυρηνικών αποβλήτων καταστραφεί ως αποτέλεσμα των χτυπημάτων πυροβολικού από τους κατακτητές, τότε η ραδιενεργή σκόνη μπορεί να καλύψει τα εδάφη της Ουκρανίας, της Λευκορωσίας και των χωρών της ΕΕ!».

Η κατάσταση ραδιενέργειας στους πυρηνικούς σταθμούς της Ουκρανίας και στις παρακείμενες περιοχές είναι φυσιολογική, σύμφωνα με τα στοιχεία του Αυτοματοποιημένου Συστήματος Παρακολούθησης της Κατάστασης Ακτινοβολίας (ASKRO)Σύμφωνα με τα δεδομένα παρακολούθησης, στις 16:18 ώρα Μόσχας στον NPP Zaporozhye, στον NPP Khmelnytsky, στο NPP της Νότιας Ουκρανίας και στο NPP του Τσερνομπίλ, οι τιμές ακτινοβολίας υποβάθρου δεν υπερβαίνουν τον κανόνα.

Το ARMS έχει σχεδιαστεί για αυτόματη παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο της κατάστασης της ακτινοβολίας στη ζώνη 30 km γύρω από το NPP (στη λεγόμενη ζώνη παρατήρησης) και στην περιοχή του βιομηχανικού χώρου του NPP.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ Γιάννης Ιωαννίδης και Ντόναλντ Τραμπ

Le Figaro: Σ. Τσιόδρας, ο λόγος για τον οποίο οι Έλληνες έχουν αποφύγει να συνομιλήσουν με το θάνατο

Τα γεγονότα που σημάδεψαν τη χρονιά που φεύγει (βίντεο)