Χαμός με πάρτι σε beach bar στην παραλιακή: Δεκάδες με κορονοϊό - "Βροχή" τα αρνητικά σχόλια

 Κορονοπάρτι στον Άλιμο - Sputnik Ελλάδα, 1920, 06.07.2021

Ο δήμαρχος του Αλίμου κάνει λόγο για πάρτι σε κέντρο διασκέδασης στην παραλιακή που αποτέλεσε εστία μόλυνσης για "πάνω από 100 άτομα". Σχόλια χρηστών στο διαδίκτυο κάνουν λόγο για "έλλειψη τήρησης μέτρων".
Πάρτι που πραγματοποιήθηκε σε beach bar του Αλίμου στην παραλιακή, έγινε εστία μόλυνσης καθώς πάνω από 100 άτομα φέρεται να κόλλησαν κορονοϊό, σύμφωνα με τον δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη, όπως ανέφερε στην εκπομπή «TLIVE» του ALPHA.
Όπως μετέδωσε η εκπομπή, το συγκεκριμένο πάρτι έγινε το προπερασμένο Σαββατοκύριακο και συμμετείχαν εκατοντάδες νέοι.Κέντρο διασκέδασης - Sputnik Ελλάδα, 1920, 06.07.2021
Ο δήμαρχος Αλίμου μίλησε στην εκπομπή του ALPHA και επισήμανε ότι «έχουμε πει σε όλους για τη μετάλλαξη και ότι πρέπει να προσέχουν τους εαυτούς τους».

«Πάνω από 100 άτομα έχουν κολλήσει κορονοϊό από αυτό το πάρτι».

Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως «δεν γίνεται να έχουμε έναν χωροφύλακα πάνω από τον καθένα».
Επίσης, ο κ. Κονδύλης ανέφερε ότι «έχουμε μιλήσει με όλα τα καταστήματα της περιοχής για να συμβάλλουμε προληπτικά στην τήρηση των μέτρων».
Όπως όμως εξηγεί ο δήμαρχος, «είναι πρακτικά αδύνατο να γίνει έλεγχος όταν κάποιος σηκώνεται να χορέψει. Τα μαγαζιά τηρούν τις αποστάσεις των τραπεζοκαθισμάτων, αλλά αν κάποιος σηκωθεί να χορέψει, δεν μπορεί να γίνει κάτι».

«Βροχή» τα αρνητικά σχόλια χρηστών

Στη Google υπάρχουν αρνητικά σχόλια από άτομα που βρέθηκαν στο συγκεκριμένο πάρτι και κόλλησαν κορονοϊό, είτε οι ίδιοι είτε κάποιος από την παρέα τους.Σχόλια στη Google - Sputnik Ελλάδα, 1920, 06.07.2021
Σχόλια στη Google
Μάλιστα, κατηγορούν το μαγαζί ότι δεν τηρούσε κάποια από τα προβλεπόμενα μέτρα με αποτέλεσμα να υπάρξει αυτή η υπερμετάδοση του κορονοϊού. Σε άλλο σχόλιο που δημοσίευσε η εκπομπή, χρήστης αναφέρει ότι «κόλλησε όλη η παρέα της φίλης της, περίπου 20 άτομα» ενώ κάποιος άλλος απαντά σε ερώτηση χρήστη για το «πώς ξέρετε ότι κολλήσατε εκεί;», παραπέμποντάς τον σε προηγούμενα σχόλια.Σχόλιο για το κορονοπάρτι στον Άλιμο - Sputnik Ελλάδα, 1920, 06.07.2021Αρνητικό σχόλιο για κατάστημα στην παραλιακή - Sputnik Ελλάδα, 1920, 06.07.2021

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ Γιάννης Ιωαννίδης και Ντόναλντ Τραμπ

Le Figaro: Σ. Τσιόδρας, ο λόγος για τον οποίο οι Έλληνες έχουν αποφύγει να συνομιλήσουν με το θάνατο

Τα γεγονότα που σημάδεψαν τη χρονιά που φεύγει (βίντεο)