"Βόμβα" Αρκουμανέα: Σήμερα θα έχουμε πάνω από 1.500 κρούσματα στην Ελλάδα

"Βόμβα" Αρκουμανέα: Σήμερα θα έχουμε πάνω από 1.500 κρούσματα στην Ελλάδα

 

Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ δηλώνει ότι ο σημερινός αριθμός κρουσμάτων θα ξεπεράσει τα 1.500. Επιπλέον κάνει λόγο για "συρροές" σε νυχτερινά μαγαζιά και για πτώση του ηλικιακού μέσου όρου των νέων διαγνώσεων.
Ο Παναγιώτης Αρκουμανέας, δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ότι σήμερα Τρίτη (06/07) ο αριθμός των κρουσμάτων στην Ελλάδα θα ξεπεράσει τα 1.500.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, ο αριθμός των κρουσμάτων εδώ και δέκα ημέρες έχει αυξητική τάση ωστόσο επισήμανε ότι -μέχρι στιγμής- δεν παρατηρείται αύξηση στις εισαγωγές στα νοσοκομεία.
Αναφορικά με τον μέσο όρο ηλικίας των κρουσμάτων, ο κ. Αρκουμανές τόνισε ότι έχει πέσει στα 27 έτη ενώ υπογράμμισε ότι πάνω από το 50% των κρουσμάτων σε νέους κάτω των 30 ετών προέρχεται από νυχτερινή διασκέδαση.
Επίσης, έκανε λόγο για συρροές σε νυχτερινά μαγαζιά και οι οποίες έχουν καταγραφεί
Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ εξήγησε ότι περισσότερα κρούσματα εντοπίζονται και επειδή έχει αυξηθεί ο αριθμός των πολιτών που κάνουν τεστ λήγω των μετακινήσεων προς τα νησιά και των νέων μέτρων που τέθηκαν σε ισχύ.
Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Αρκουμανέα, για την ωρα η κυρίαρχη μετάλλαξη στη χώρα μας είναι η βρετανική, ωστόσο εκτιμάται ότι τον Αύγουστο η μετάλλαξη Δέλτα θα κυριαρχήσει σε όλο τον πλανήτη και για το λόγο αυτό είναι σημαντικό οι πολίτες να έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ Γιάννης Ιωαννίδης και Ντόναλντ Τραμπ

Le Figaro: Σ. Τσιόδρας, ο λόγος για τον οποίο οι Έλληνες έχουν αποφύγει να συνομιλήσουν με το θάνατο

Τα γεγονότα που σημάδεψαν τη χρονιά που φεύγει (βίντεο)