Γλυκά Νερά: Μαραθώνια εξέταση του πιλότου για το έγκλημα - Πιέσεις για τα στοιχεία που δεν "κολλάνε"

 


Ληστεία στα Γλυκά Νερά  - Sputnik Ελλάδα, 1920, 17.06.2021
Βρείτε μας
Ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά, μεταφέρθηκε από την Αλόννησο, όπου βρισκόταν για το μνημόσυνο της άτυχης κοπέλας, στη ΓΑΔΑ.
Από τις τρεις το μεσημέρι συνεχίζεται, χωρίς διάλειμμα, η εξέταση του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου σχετικά με τα νέα στοιχεία που προέκυψαν για το σκηνικό της δολοφονίας της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά.
Στοιχεία που δεν συνάδουν χρονικά με τις περιγραφές που έδωσε ο ίδιος για ολόκληρη τη χρονική περίοδο από την εισβολή των τριών κουκουλοφόρων, μέχρι και τη δολοφονία της συζύγου του.
Δολοφονία 20χρονης στα Γλυκά Νερά - Sputnik Ελλάδα, 1920, 17.06.2021
Ελλάδα
Γλυκά Νερά: Απομακρύνεται το κίνητρο της ληστείας - Τι κατέγραψε το ρολόι-κινητό της Καρολάιν
Οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, σύμφωνα με πληροφορίες, του παραθέτουν ένα προς ένα τα στοιχεία αυτά και του ζητούν να απαντήσει στα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί, αφού λογικά –όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες– δεν μπορεί να δικαιολογηθεί το γεγονός πώς η κάρτα μνήμης από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού φαίνεται εργαστηριακά πως αφαιρέθηκε την προηγούμενη ημέρα της δολοφονίας, ή πώς εφαρμογή του κινητού του τηλεφώνου που καταγράφει το υψόμετρο, έχει αποθηκεύσει μετακίνηση από τη σοφίτα στο υπόγειο της μονοκατοικίας το χρονικό διάστημα που αυτός καταθέτει πως ήταν δεμένος και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.
Οι επικεφαλής της Ασφάλειας Αττικής κρατούν ερμητικά κλειστά τα στόματά τους για τις απαντήσεις που δίνει σχετικά με αυτά τα στοιχεία και παραπέμπουν στις επίσημες δηλώσεις των εκπροσώπων Τύπου της Αστυνομίας πως εξετάζεται ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας λόγω καινούριων σημαντικών στοιχείων.
ΓΑΔΑ - Sputnik Ελλάδα, 1920, 17.06.2021
Ελλάδα
Γλυκά Νερά: Εξετάζεται στο Ανθρωποκτονιών ο πιλότος - Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας

Το χρονικό της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά

Η νεαρή μητέρα άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Τρίτης 11/05 στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Τότε, ο πιλότος είχε καταθέσει ότι μπήκαν στο σπίτι τους ληστές για να τους κλέψουν και σκότωσαν τη σύζυγό του.
Μάλιστα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ανατριχίλα προκάλεσε το γεγονός ότι όταν μπήκαν μέσα οι Αρχές, βρήκαν το μωράκι πάνω στο άψυχο σώμα της μητέρας του.
Ο ίδιος ήταν δεμένος και όπως είπε έχανε τις αισθήσεις του, ενώ είχε κάνει λόγο για τρία άτομα, εισβολείς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ Γιάννης Ιωαννίδης και Ντόναλντ Τραμπ

Le Figaro: Σ. Τσιόδρας, ο λόγος για τον οποίο οι Έλληνες έχουν αποφύγει να συνομιλήσουν με το θάνατο

Τα γεγονότα που σημάδεψαν τη χρονιά που φεύγει (βίντεο)