Ομολόγησε πριν του δείξουν τα στοιχεία - Τι υποστήριξε ο 32χρονος γυναικοκτόνος

 Ομολόγησε πριν του δείξουν τα στοιχεία - Τι υποστήριξε ο 32χρονος γυναικοκτόνος



Ακολουθήστε μας στο Google news 

«Δεν χρειάστηκε να σπάσει. Δεν χρειάστηκε να του δείξουμε τα ευρήματά μας. Από την στιγμή που είδε τους αστυνομικούς, κατάλαβε ότι γνωρίζουμε κάποια πράγματα και ενώ πήγε να αντιδράσει στην αρχή, στη συνέχεια συνεργάστηκε», ανέφερε στην «Εφ.Συν.» ανώτερος αξιωματικός που παρακολουθούσε στενά τις έρευνες όταν ερωτήθη υπό ποιες συνθήκες ο 32χρονος πιλότος ομολόγησε την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ομολογία που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες υπογράφηκε γύρω στις 9:30 το βράδυ της Πέμπτης, χωρίς προηγουμένως οι αξιωματικοί του τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής που είχαν αναλάβει την διαλεύκανση της δολοφονίας, δείξουν στον 32χρονο τα τεχνικά στοιχεία που είχαν στα χέρια τους και υποδείκνυαν στο ότι πίσω από την δολοφονία της με πνιγμό κρυβόταν ο ίδιος. Ένα πνιγμό που σύμφωνα με την ιατροδικαστική γνωμάτευση, πρέπει να βίωσε δραματικά η 20χρονη γυναίκα, αφού διήρκεσε περίπου πέντε λεπτά.

Στην ομολογία του, πάντως, ο 32χρονος Μπάμπης φέρεται να εμφανίζει τον εαυτό του ως τον συγκαταβατικό και τον ισορροπιστή στην μεταξύ τους σχέσης που είχε διαρραγεί από μια πρώτη αποτυχημένη εγκυμοσύνη και την επιλόχεια κατάθλιψη από την οποία υπέφερε η 20χρονη, μετά την γέννα του παιδιού της, με συνέπεια, όπως είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς, να οδηγηθούν στο να ζητήσουν ψυχολογική υποστήριξη για να την αντιμετωπίσουν.

Το βράδυ του φόνου, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ τους με αποτέλεσμα η νεαρή μητέρα να μείνει στο δώμα και ο 32χρονος να κάτσει στο ισόγειο. Μέσα σε αυτό το διάστημα εξάλλου φαίνεται να αντάλλαξαν κι ορισμένα οργισμένα μηνύματα στα κινητά τους με ένα από αυτά να αποκαλεί η 20χρονο τον πιλότο ηλίθιο. «You are stupid», του έγραψε.

Η δολοφονία τοποθετείται από τους ερευνητές στις 4:10 το πρωί, όπου στο κινητό - βιομετρικό ρολόι που φορούσε καταγράφει «κίνηση» της 20χρονης, αφού η ηλεκτρονική συσκευή μεταφράζει την αύξηση των παλμών ως «βήματα». Εκείνη την ώρα έγινε κι ο καυγάς μεταξύ του ζευγαριού κατά τον οποίο ο 32χρονος έπνιξε τελικά την σύζυγό του.

Πληροφορίες αναφέρουν ακόμη ότι στην ομολογία του ο πιλότος είπε πως η 20χρονη τον έσπρωξε και τον κτύπησε και υποστήριξε ότι έσπρωξε και το παιδί τους. Τότε, όπως περιέγραψε, έχασε τα λογικά του και την σκότωσε. Ακολούθως σκηνοθέτησε τη ληστεία ανακατεύοντας τα πράγματα στο ισόγειο, ενώ για να πείσει τις αστυνομικές αρχές για το ότι η καταγγελία τους ήταν αληθινή και οι δράστες ξένοι, έπνιξε και τον σκύλο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ Γιάννης Ιωαννίδης και Ντόναλντ Τραμπ

Le Figaro: Σ. Τσιόδρας, ο λόγος για τον οποίο οι Έλληνες έχουν αποφύγει να συνομιλήσουν με το θάνατο

Τα γεγονότα που σημάδεψαν τη χρονιά που φεύγει (βίντεο)