Αυτά είναι τα ξενοδοχεία καραντίνας - Όλη η λίστα


ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Βρείτε μας
Κοινή Υπουργική Απόφαση περιλαμβάνει τη λίστα των ξενοδοχείων, τα οποία θα λειτουργήσουν ως καταλύματα καραντίνας στους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.
Στη δημοσιότητα δόθηκε η λίστα των υπουργείο Οικονομικών, Υγείας και Τουρισμού με τα ξενοδοχεία, τα οποία θα λειτουργούν ως καταλύματα καραντίνας.
Πρόκειται για ξενοδοχεία, τα οποία θα μισθωθούν από το κράτος για την αποκλειστική διαμονή φυσικών προσώπων, τα οποία θα διαγνωσθούν θετικά στον κορονοϊό.
Τα συγκεκριμένα καταλύματα αφορούν όλες τις περιφερειακές ενότητες και τα νησιά της Ελλάδας, τα οποία προετοιμάζονται για το περαιτέρω «άνοιγμα» του τουρισμού.
Δείτε ΕΔΩ όλη τη λίστα
Αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν των παραπάνω ξενοδοχείων, κάθε κατάλυμα είναι υποχρεωμένο να διατηρεί και δωμάτια καραντίνας.
Συγκεκριμένα, για καταλύματα έως 10 δωματίων απαιτείται η ύπαρξη ενός δωματίου καραντίνας, για καταλύματα έως 50 δωματίων απαιτείται η ύπαρξη δύο δωματίων καραντίνας και για καταλύματα άνω των 50 δωματίων απαιτείται αριθμός δωματίων καραντίνας ίσος με το 3% της συνολικής δυναμικότητας των δωματίων του καταλύματος.
Στόχος των παραπάνω μέτρων, σύμφωνα με τον υπουργό Τουρισμό, είναι η «ασφαλής επανεκκίνηση του ελληνικού τουρισμού» και η «εμπέδωσε του αισθήματος ασφάλειας».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ Γιάννης Ιωαννίδης και Ντόναλντ Τραμπ

Le Figaro: Σ. Τσιόδρας, ο λόγος για τον οποίο οι Έλληνες έχουν αποφύγει να συνομιλήσουν με το θάνατο

Τα γεγονότα που σημάδεψαν τη χρονιά που φεύγει (βίντεο)