Το «αντίο» του πολιτικού και καλλιτεχνικού κόσμου στον Θάνο Μικρούτσικο

https://sputniknews.gr/
Ο συνθέτης Θάνος Μικρούτσικος

Το «αντίο» του πολιτικού και καλλιτεχνικού κόσμου στον Θάνο Μικρούτσικο

© Φωτογραφία : Facebook/Thanos Mikroutsikos
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας
Μεγάλο είναι το κενό που αφήνει στην μουσική ο χαμός του σπουδαίου καλλιτέχνη Θάνου Μικρούτσικου, ο οποίος έχασε τη πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.
Πλήθος αναρτήσεων εμφανίστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λίγη ώρα μετά την δημοσιοποίηση της είδησης ότι ο σπουδαίος καλλιτέχνης Θάνος Μικρούτσικος έφυγε από τη ζωή.
Ο μουσικοσυνθέτης έδινε πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο και νοσηλευόταν τους τελευταίους μήνες στο νοσοκομείο, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

Το «αντίο» του καλλιτεχνικού κόσμου

Τραγουδιστές που βρέθηκαν στο πλευρό του μεγάλου καλλιτέχνη πάνω στη σκηνή και τραγούδησαν τα τραγούδια του έσπευσαν να στείλουν το δικό τους αποχαιρετιστήριο μήνυμα.
Ο σπουδαίος καλλιτέχνης έλαβε το τελευταίο αντίο και από τον πολιτικό κόσμο, που τον χαιρέτησε με εγκάρδια μηνύματα στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Ο θάνατος του Θάνου Μικρούτσικου αποτελεί, αναμφισβήτητα, μεγάλη απώλεια για την Τέχνη και τον Πολιτισμό μας γενικότερα. Και η απώλεια αυτή είναι τόσο περισσότερο επώδυνη, όσο έρχεται σε μιαν εποχή, κατά την οποία τέτοια κενά είναι πολλαπλώς δυσαναπλήρωτα», ανέφερε στο μήνυμά του ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπής Παυλόπουλος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ Γιάννης Ιωαννίδης και Ντόναλντ Τραμπ

Le Figaro: Σ. Τσιόδρας, ο λόγος για τον οποίο οι Έλληνες έχουν αποφύγει να συνομιλήσουν με το θάνατο

Τα γεγονότα που σημάδεψαν τη χρονιά που φεύγει (βίντεο)