Υπόθεση δωροδοκίας στον ΟΛΘ: Κρατείται ο κεντρικός λιμενάρχης

Λιμάνι Θεσσαλονίκης


© Φωτογραφία : SOOC / Konstantinos Tsakalidis
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας
Για υπόθεση δωροδοκίας, με στόχο τη σειρά προτεραιότητας στον ελλιμενισμό των πλοίων, ερευνώνται ο κεντρικός λιμενάρχης της Θεσσαλονίκης και ακόμη έξι πλοηγοί.
Υπό κράτηση έχουν τεθεί ο κεντρικός λιμενάρχης της Θεσσαλονίκης και ακόμη έξι πλοηγοί του λιμανιού της πόλης, οι οποίοι ελέγχονται για υπόθεση δωροδοκίας.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «seleo.gr», η υπόθεση αφορά χρηματισμό για τη σειρά εξυπηρέτησης των πλοίων στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για συλλήψεις.
Η απουσία των πλοηγών, ωστόσο, από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, έχει προκαλέσει πολλαπλά προβλήματα στην κίνηση των πλοίων.
Και αυτό διότι σύμφωνα με την ιδιωτική εταιρεία που διαχειρίζεται τον λιμένα, δεν υπάρχει αντικαταστάτης, προκειμένου να συνδράμει στον ελλιμενισμό των πλοίων.
Πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι το υπουργείο Ναυτιλίας έχει δεσμευτεί να επιλύσει το ζήτημα εντός των επόμενων ωρών, με την αποστολή τριών πλοηγών από άλλες περιοχές.
Για την εξέλιξη της έρευνας έχει ενημερωθεί και ο προϊστάμενος Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Στέφανος Ζαρκατζιάς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ Γιάννης Ιωαννίδης και Ντόναλντ Τραμπ

Le Figaro: Σ. Τσιόδρας, ο λόγος για τον οποίο οι Έλληνες έχουν αποφύγει να συνομιλήσουν με το θάνατο

Τα γεγονότα που σημάδεψαν τη χρονιά που φεύγει (βίντεο)