Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι χάρτες του τουρκικού παραλογισμού-επεκτατισμού! Δείτε τι “πουλάνε” ως επιχειρήματα για την ΑΟΖ

Οι χάρτες του τουρκικού παραλογισμού-επεκτατισμού! Δείτε τι “πουλάνε” ως επιχειρήματα για την ΑΟΖ

Οι Τούρκοι πάντα “επενδύουν” τις παράλογες, παράνομες και απαράδεκτες από κάθε άποψη απαιτήσεις τους με μανδύα “νομιμοφάνειας”. Στην εισβολή στην Κύπρο, είχαν το πραξικόπημα που έκαναν οι ανόητοι των Αθηνών. Στα Ίμια είχαν “στήσει” πολύ καιρό πριν το “αφήγημα” των γκρίζων ζωνών. Μπορεί τα “επιχειρήματα” που κατά καιρούς χρησιμοποιούν να μας ακούγονται, εδώ στην Ελλάδα, ανοησίες ασύλληπτες. Δεν τα επικαλούνται για εμάς. Τα “εφευρίσκουν” για να διευκολύνουν το “διεθνή παράγοντα”, Αμερικανούς και Ευρωαπαίους. Να τους διευκολύνουν να συνεχίζουν να παίζουν το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου, όταν η Ελλλάδα δικαιολογημένα διαμαρτύρεται για τουρκικές ανοησίες. Να μπορούν να ΄χουν δήθεν επιχειρήματα για να μας λένε…βρείτε τα! Αμερικανοί και Ευρωπαίοι που με πάρα πολύ μεγάλη ευκολία διέλυσαν χώρες όπως την Γιουγκοσλαβία και το Ιράκ που δήθεν διέθετε χημικά όπλα, ανέχονται τις τουρκικές ανοησίες και προσβολές.
Η ιστοσελίδα onisilos.gr δημοσιεύει την παρουσίαση που έκανε Τούρκος πρέσβης σε διπλωμάτες της Άγκυρας . Οι 35 χάρτες που δημοσιεύονται περιλαμβάνουν τους τουρκικούς ισχυρισμούς για την ΑΟΖ. Οι Τούρκοι περιλαμβάνουν όπως θα δείτε στην “επιχειρηματολογία” τους και χάρτες από διαφωνίες άλλων χωρών που καμία σχέση δεν έχουν. Αλλά τι σημασία έχει για τους Τούρκους αυτό;
Δείτε τους χάρτες από την ενημέρωση που έγινε πριν από μερικές ημέρες στο τουρκικό ΥΠΕΞ. Δεν χρειάζονται σχόλια, όπως θα καταλάβετε.




 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ Γιάννης Ιωαννίδης και Ντόναλντ Τραμπ

Le Figaro: Σ. Τσιόδρας, ο λόγος για τον οποίο οι Έλληνες έχουν αποφύγει να συνομιλήσουν με το θάνατο

Τα γεγονότα που σημάδεψαν τη χρονιά που φεύγει (βίντεο)