ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Το Facebook αποκλείει και διαγράφει με το έτσι θέλω ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ




Δεν μπορείτε να μεταβείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο από το Facebook
Ο σύνδεσμος που προσπαθήσατε να επισκεφτείτε παραβιάζει τους Όρους της κοινότητας.🤔📷 Λογοκρίνουν πλέον φανερά τα πάντα δεν θέλουν ελεύθερη ενημέρωση, μα πληρωμένη, και να μας πούν αυτοί τι θα ποστάρουμε τι άθρα θα βάλουμε και πώς θα κάνουμε δημοσιογραφία? παραβιάζοντας διεθνείς κανόνες άρθρο 19 οικουμενικής διακήρυξεις των Αθρωπίνων Δικαιωμάτων Άρθρο 19
Καθένας έχει το δικαίωμα της ελευθερίας της γνώμης και της έκφρασης, που σημαίνει το δικαίωμα να μην υφίσταται δυσμενείς συνέπειες για τις γνώμες του, και το δικαίωμα να αναζητεί, να παίρνει και να διαδίδει πληροφορίες και ιδέες, µε οποιοδήποτε μέσο έκφρασης και ανεξαρτήτως συνόρων Ο Συντάκτης Θ.Πιστικός Μέλος Ε,Σ ΕΣΔ🤔📷

Το Facebook αποκλείει και διαγράφει με το έτσι θέλω ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Το Facebook αποκλείει και διαγράφει  με το έτσι θέλω!

Η ασυδοσία των μονοπωλίων στο διαδίκτυο έχει χτυπήσει κόκκινο. Το αισθανόμαστε και εμείς στο πετσί μας. Κανένας χρήστης του FB δεν μπορεί να κοινοποιήσει καμιά ανάρτηση από την ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΡΑ GR KAI DYSTOS PRESS.GR Οποιαδήποτε ανάρτηση. Οποτεδήποτε και αν δημοσιεύθηκε. Για όποιο θέμα.

 Μόνιμο μοτίβο: " Σφάλμα. Το μήνυμά σας δεν στάλθηκε, επειδή περιλαμβάνει περιεχόμενο που έχει αναφερθεί ως προσβλητικό από άλλους χρήστες του Facebook."
Καμιά απάντηση σε όλα τα αιτήματα ελέγχου για τις δεκάδες διαγραφές από το FB παλιότερων αναρτήσεων. Σε λίγο δεν θα υπάρχει ούτε ίχνος της ιστοσελίδας μας σε αυτό. Καθολικό delete
H  IΣΤΟΣΕΛΙΔΑ  απευθύνει επιστολή σε όλους τους ενδιαφερομένους και τους εποπτεύοντες φορείς. Η κατάργηση της ελευθερίας του τύπου, του λόγου και της έκφρασης δεν πρέπει να περάσει!







DYSTOS PRES.GR KAI ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΡΑ.GR από το FB




TO
Mark Zuckerberg
FACEBOOK INC
1601 WILLOW ROAD
MENLO PARK, CA 94025
zuck@fb.com

Sundar Pichai
Google
1600 Amphitheatre Parkway
 Mountain View
California, U.S
sundar@google.com

Jefferson Beauregard Sessions III
United States Department of Justice
950 Pennsylvania Avenue NW
Washington D.C. USA

New York Times
nytnews@nytimes.com

Νίκος Παππάς
Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενηµέρωσης
Φραγκούδη 11 & Αλεξάνδρου Πάντου, ΤΚ: 101 63 Καλλιθέα
Ελλάδα
sec@mindigital.gr

Μιχάλης Καλογήρου
Υπουργείο Δικαιοσύνης
Διαφάνειας και
Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Λεωφ. Μεσογείων 96
Τ.Κ 11527 ΑΘΗΝΑ

Grammateia@justice.gov.gr


Αλέξανδρος Φλαμπουράρης
Υπουργός Επικρατείας
Καθημερινότητα
kathimerinotita@ypep.gr








Topic: Without reason unsubscribe and block the blog "eforipediada.bogspot.com" from the FB
From midday on March 25th, FB has blocked postsDYSTOS PRES.GR ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΡΑ.GRfrom the blog (eforipediada.bogspot.com) and deletes dozens of older ones. The stereotyped response given to any user's effort on any post is: "Error. Your message was not sent because it contains content that has been reported as offensive by other Facebook users."
Since this generalized response to any suspension and the refusal to respond to all requests for scrutiny abolish freedom of the press, freedom of speech and freedom of expression, I call for the immediate lifting of the ban and the restoration of the honor and dignity of the blog and its own my.
Stakeholders and supervised institutions should do their duty to eliminate the absolutism that leads to situations that are dangerous to democratic rights.

Θέμα: Αναίτια διαγραφή και αποκλεισμός των μπλογκ DYSTOS PRES.GR KAI ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΡΑ.GR από το FB
 Από το μεσημέρι 25 Μαρτίου το FB έχει αποκλείσει αναρτήσεις από τα μπλογκ DYSTOSPRES.GR KAI ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΡΑ.GR από το FB και διαγράφει κατά δεκάδες παλιότερες. Η στερεότυπη απάντηση που δίνεται σε κάθε προσπάθεια οποιουδήποτε χρήστη για οποιαδήποτε ανάρτηση είναι: " Σφάλμα. Το μήνυμά σας δεν στάλθηκε, επειδή περιλαμβάνει περιεχόμενο που έχει αναφερθεί ως προσβλητικό από άλλους χρήστες του Facebook."
Επειδή η γενικευμένη αυτή απάντηση σε οποιαδήποτε ανάρτηση και η άρνηση απάντησης σε όλα τα αιτήματα ελέγχου καταργούν την ελευθερία του τύπου, την ελευθερία του λόγου και την ελευθερία έκφρασης ζητώ την άμεση άρση της απαγόρευσης και την αποκατάσταση της τιμής και της αξιοπρέπειας του μπλογκ και της δικής μου.
Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι και οι εποπτεύοντες θεσμοί θα πρέπει να πράξουν το καθήκον τους για την εξάλειψη της ασυδοσίας που οδηγεί σε επικίνδυνες για τα δημοκρατικά δικαιώματα καταστάσεις.
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΙΣΤΙΚΟΣ 
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ  ΜΕΛΟΣ Ε.Σ.Δ 
athanasios505@gmail.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ Γιάννης Ιωαννίδης και Ντόναλντ Τραμπ

Le Figaro: Σ. Τσιόδρας, ο λόγος για τον οποίο οι Έλληνες έχουν αποφύγει να συνομιλήσουν με το θάνατο

Τα γεγονότα που σημάδεψαν τη χρονιά που φεύγει (βίντεο)