Σφοδρές αντιδράσεις προκαλεί βουλευτική τροπολογία στη Βουλή

Σφοδρές αντιδράσεις προκαλεί βουλευτική τροπολογία στη Βουλή
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αντιδράσεις προκαλεί βουλευτική τροπολογία που έκανε αποδεκτή η κυβέρνηση σύμφωνα με την οποία εταιρίες στις οποίες μεταβιβάζονται περιουσιακά στοιχεία του κράτους στο πλαίσιο διαδικασιών αποκρατικοποίησης να απαλλάσσονται από παραβάσεις λαθρεμπορίας που τελέστηκαν κατά την περίοδο που το περιουσιακό στοιχείο ήταν υπό κρατική ιδιοκτησία.

Διαβάστε επίσης

Τόσο η ΝΔ όσο και η Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Ποτάμι ζήτησαν την απόσυρση της τροπολογίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Δημητριάδη που έκανε αποδεκτή η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, κάνοντας λόγο για οσμή σκανδάλου και υποψία διαφθοράς. Καταλόγισαν δε, κουτοπονηριά στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι επειδή δεν είχε το θάρρος να φέρει η ίδια προς ψήφιση την ρύθμιση, την «χρέωσε» σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
«Γιατί δεν έχετε θάρρος να την φέρετε εσείς; Που νομίζετε ότι νομοθετείτε; Στη Μποτσουάνα; Τι χάλια είναι αυτά; Ποιοι κρύβονται πίσω από τη ρύθμιση που δεν συνοδεύεται, αφού πρόκειται για βουλευτική τροπολογία από την έκθεση του ΓΛΚ;», αναρωτήθηκε ο Νίκος Δένδιας από τη ΝΔ, ενώ την απόσυρσή της ζήτησαν Βασίλης Κεγκέρογλου και Ανδρέας Λοβέρδος από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη καθώς η ρύθμιση μόνο αθώα δεν είναι.
Να μην κάνει αποδεκτή την τροπολογία Δημητριάδη που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, ζήτησε από τον Δήμο Παπαδημητρίου ο Σπύρος Δανέλλης από το Ποτάμι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ Γιάννης Ιωαννίδης και Ντόναλντ Τραμπ

Le Figaro: Σ. Τσιόδρας, ο λόγος για τον οποίο οι Έλληνες έχουν αποφύγει να συνομιλήσουν με το θάνατο

Τα γεγονότα που σημάδεψαν τη χρονιά που φεύγει (βίντεο)