ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΡΗΞΗ Η ΥΠΟΤΑΓΗ


Haris Papas
Ρηξη η Υποταγη.
Ειμαι απο αυτους που στηριξαν τον συριζα στις εκλογες του 2015.Ακομα και σημερα που βιωνουμε ολοι την μνημονιακη του μεταλαξη δεν μετανοιωνω για την τοτε επιλογη μου!Πιστευα και πιστευω στους δυο δρομους που η πατριδα μας εχει να επιλεξει.Την ρηξη με τους ευρωδικτατορες η την υποταγη σε αυτους.Οχι δεν πιστεψα και δεν πιστευω οτι υπαρχει η λεγομενη μεση οδος του συμβιβασμου και της διαλακτικοτητας με τους λεγομενους καθ υπερβολην εταιρους.Δεν υπαρχει μεση οδος και τριτος δρομος αγαπητοι φιλοι.Αν ηθελαν θα ειχαν βρει λυσεις εδω και επτα συναπτα ετη που ρημαζουν τον τοπο με τα μνημονια και τις απειλες τους!Οσοι συνεργαζονται με τις δυναμεις αυτες της ευρωκατοχης δεν διαφερουν σε τιποτα απο τις κατοχικες δυναμεις των Τσολακογλου και Ραλλη που καταδικασε τοσο εντονα ο λαος και τους εστειλε στην φυλακη και στην κρεμαλα μετα την κατοχη των ναζι! Οχι ολους βεβαια και αυτο ειναι ενα αλλο θεμα προς συζητηση.
Ψηφιζοντας συριζα ο ελληνικος λαος και ψηφιζοντας ΟΧΙ στο μεγαλειωδες δημοψηφισμα που ακολουθησε μερικους μηνες μετα απεδειξε οτι δεν φοβαται ουτε τα μετρα τους ουτε τα capital controls τους ουτε και τις απειλες τους.Εδωσε στον Τσιπρα την σπανια δυναμη να αντιταχθει και να αποτιναξει την ευρωπαικη κατοχη απο την χωρα!!Η συνεχεια ειναι γνωστη...
Γιατι τα γραφω ολα αυτα και μαλιστα μετα απο τοσα και τοσα που εχουν δει τα ματακια μας?
Απλουστατα για να φρεσκαρω λιγακι την μνημη μας και να βοηθησω να ξεπερασουμε τις οποιες αυταπατες...
Πολλοι ελπιζουν οτι ο Τσιπρας τελικα θα ερθει σε ρηξη...
Αλλοι ελπιζουν οτι ο Κουλης που ειναι και δικος τους θα τους τουμπαρει και θα πετυχει καλυτερους ορους σφαγης!!
Ματαιες ελπιδες φιλοι μου..
Ο μεν Τσιπρας εχει εξελιχθει στον πιο βολικο συνενοχο των γερμανων ο δε Κουλης ειναι γνωστος γερμανοφιλος και φανατικος εφαρμοστης των μνημονιων οταν υπηρξε υπουργος στις προ συριζα κυβερνησεις..
Σε τι λοιπον ελπιζουμε?
Επι της ουσιας σε ενα θαυμα!
Σε αυτο ηλπιζε και ελπιζει και ο Τσιπρας...Να αλλαξουν λεει οι πολιτικοι συσχετισμοι στην ΕΕ και να ερθου λεει πιο ανοιχτομυαλοι και δημοκρατες στα πραγματα μπας και δουμε ασπρη μερα..Και οταν λεμε δημοκρατες στο μυαλο του Τσιπρα ερχεται ο Σουλτς!!!!!Μταια ελπιδα!!!
Μονο με συσπειρωση ΟΛΩΝ των αντιμνημονιακων δυναμεων και με κοινο μετωπο θα μπορεσουμε να αναχαιτησουμε την νεοφιλελευθερη λαιλαπα της ΕΕ!!Ολα τα αλλα ειναι ευχολογια!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ Γιάννης Ιωαννίδης και Ντόναλντ Τραμπ

Le Figaro: Σ. Τσιόδρας, ο λόγος για τον οποίο οι Έλληνες έχουν αποφύγει να συνομιλήσουν με το θάνατο

Τα γεγονότα που σημάδεψαν τη χρονιά που φεύγει (βίντεο)