Πυροβολισμοί και εκρήξεις στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης
Φωτογραφία από χρήστη του Twitter - Πηγή: Twitter
Σκηνές τρόμου στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης μετά από διπλή βομβιστική επίθεση, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πραγματοποίησαν βομβιστές αυτοκτονίας.

Διαβάστε επίσης

Οι πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των τραυματιών αλλά και των νεκρών, που ενδεχομένως να υπάρχουν από τις φονικές εκρήξεις, παραμένει άγνωστος, καθώς επικρατεί το απόλυτο χάος. 
Σύμφωνα με την φιλοκυβερνητικήSabah, Τούρκοι αξιωματούχοι κάνουν επισήμως λόγο για πολλούς τραυματίες. Μάρτυρες της επίθεσης αναφέρουν ότι οι πυροβολισμοί ακούστηκαν από το πάρκινγκ του αεροδρομίου και, σύμφωνα με διεθνή πρακτορεία, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες της επίθεσης και επιχείρησαν να τους εξουδετερώσουν πριν ενεργοποιήσουν τα εκρηκτικά.
Άλλες πηγές δεν αποκλείουν να υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και άλλων δύο δραστών, ωστόσο τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως ως προς αυτό. Λίγο πριν τις 11 το βράδυ, ο υπουργός Δικαιοσύνης της Τουρκίας δήλωσε ότι ο αριθμός των νεκρών ξεπερνά τους δέκα και ότι οι δράστες άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ. 
Το CNN Türk αναφέρει ότι οι δράστες έδρασαν ο ένας εντός και ο άλλος στον περιβάλλοντα χώρο του αεροδρομίου. 
Από τις πρώτες εικόνες που μεταδίδονται φαίνονται πολλοί άνθρωποι πεσμένοι κάτω, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν τουλάχιστον σαράντα τραυματίες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ Γιάννης Ιωαννίδης και Ντόναλντ Τραμπ

Le Figaro: Σ. Τσιόδρας, ο λόγος για τον οποίο οι Έλληνες έχουν αποφύγει να συνομιλήσουν με το θάνατο

Τα γεγονότα που σημάδεψαν τη χρονιά που φεύγει (βίντεο)