ΑΡΧΙΚΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ Γιώργος Α. Κουρής Είναι όλοι τους αδίστακτοι.
Τετάρτη 29/06/2016 - 05:54
Είναι όλοι τους αδίστακτοι.
Εκτύπωση

Κοιτάξτε να δείτε γύρω σας, τι παιχνίδια γίνονται στη διεθνή πολιτική σκηνή
Οι πολιτικοί σε όλο τον κόσμο είναι… αδίστακτοι και όποιος από αυτούς πάει με το σταυρό στο χέρι – το ακούς Αλέξη; - στο τέλος πολύ δύσκολα επιβιώνει…
ΤΟ σπουδαιότερο προσόν για να πετύχει ένας πολιτικός ξέρετε ποιο είναι; Όχι το να είναι κλέφτης, γιατί κλέφτες είναι οι πιο πολλοί, αλλά να είναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ και ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ, γιατί μόνο έτσι, όταν δεν είσαι υπερδύναμη, μπορείς να προστατεύσεις τα συμφέροντα των πολιτών σου.
ΕΙΔΑΤΕ τι γίνεται τις τελευταίες μέρες στη διεθνή πολιτική σκηνή…
Η ΑΓΓΛΙΑ με «δημοψήφισμα» που διοργάνωσε,- εμείς πιστεύουμε ότι ήταν στημένο από όλους τους Άγγλους- για να φύγουν από την ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ των Γερμανών και να φέρουν τις καλλίτερες μέρες στη χώρα τους και σε όλους τους Ευρωπαίους.
ΜΕΤΑ έχουμε τον φίλο μας τον Πούτιν, που με μια επιστολή συγγνώμης που του έστειλε ο Ερντογάν, για το ρωσικό μαχητικό που κατέρριψαν οι Τούρκοι εδώ και λίγους μήνες στην Συρία, προφανώς με εντολή ή τουλάχιστον με την κάλυψη των Αμερικανών, ξαναγίνανε φιλαράκια και ξέχασαν και οι δυο το θλιβερό γεγονός της κατάρριψης και πήγαν περίπατο οι απειλές του Ρώσου προέδρου ότι θα τιμωρήσει αυστηρά την Τουρκία, η οποία Τουρκία επί χρόνια ήταν ΣΤΕΝΗ σύμμαχος των Αμερικανών, η πιο αφοσιωμένη στην περιοχή, αλλά μόλις η Αμερική της τράβηξε λίγο το αυτί, σηκώθηκε ο πρόεδρός της και τα έφτιαξε με τους Ρώσους, τους αντιπάλους των Αμερικανών.
ΣΤΗ συνέχεια εκεί που φαγώνονταν οι Τούρκοι με τους Εβραίους και κόντευαν να φθάσουν μέχρι και σε πόλεμο, παίρνει χθες ο Νετανιάχου, ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός, τον Αλέξη και του ανακοινώνει… βραδιάτικα ότι το Ισραήλ υπέγραψε συμφωνία με τους Τούρκους για την αποκατάσταση των σχέσεων μεταξύ των δυο χωρών…
ΚΑΙ μέσα σε όλο αυτό το πανηγύρι δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι Αμερικανοί και δυτικοί, που ήθελαν να καταστρέψουν το ΙΡΑΝ, ξαφνικά γίνανε όλοι φιλαράκια, καταργήθηκε το εμπάργκο και οι Ιρανοί έχουν γεμίσει με δουλειές, όλες καλοπληρωμένες, τα εργοστάσια της Αμερικής και της Ευρώπης!
ΟΛΟΙ οι πολιτικοί σε όλον τον κόσμο, εκτός από τα λεφτά που αρπάζουν για τις μεγάλες δουλειές που κάνουν μεταξύ τους- γι΄ αυτό και όλοι οι γνωστοί φορολογικοί παράδεισοι είναι γεμάτοι με τα κλεμμένα λεφτά των πολιτικών- είναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ, προκειμένου να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των χωρών τους.
ΓΙΑ να δούμε ο δικός μας ο Αλέξης πότε θα τους την φέρει; Δεν μπορεί να μην είναι και αυτός μάγκας και... αδιστακτούλης.
«Κ»
Κατηγορία ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
Αρθρογράφος Γιώργος Α. Κουρής

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ Γιάννης Ιωαννίδης και Ντόναλντ Τραμπ

Le Figaro: Σ. Τσιόδρας, ο λόγος για τον οποίο οι Έλληνες έχουν αποφύγει να συνομιλήσουν με το θάνατο

Τα γεγονότα που σημάδεψαν τη χρονιά που φεύγει (βίντεο)