Κινδυνεύουμε να γίνουμε απάτριδες!

Κινδυνεύουμε να γίνουμε απάτριδες!

Πότε θα λάβει τέλος η ανευθυνότητά σας; Ως πότε !
Η οικονομική κρίση είναι το λιγότερο ,μπροστά στην κρίση ταυτότητας που πάμε να υποστούμε!
Άπληστοι κερδοσκόποι, αλωνίζουν τη χώρα, δήθεν αλληλέγγυοι έρχονται να κάνουν χειρότερα τα πράγματα!Παραπληροφόρηση ,ακυβερνησία ,τέλεια αδιαφορία!
Πάρτε επιτέλους μέτρα, εφαρμόστε τους νόμους του κράτους ,όχι τους δικούς σας, που καλούν τους πάντες να έρθουν να λιαστούν !
Το γεγονός ότι πετύχατε το στόχο σας, να γίνετε κυβέρνηση ,με δόλωμα την αντιμνημονιακή πολιτική ,δεν σημαίνει ότι παραμένετε μόνο γιατί έχετε την εντολή, αλλά οφείλετε να εντατικοποιήσετε τις προσπάθειές σας, προς όφελος του ελληνικού λαού ,που έχει κράτος και κινδυνεύει να γίνει άπατρις από την όποια χειραγώγηση που εσείς επιτρέπετε !
Χαώδεις καταστάσεις, αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης, χωρίς τη δέουσα αντίδραση για τη διασφάλιση της επαπειλούμενης ελευθερίας μας!
Παραβλέπετε τις πολιτικές αναγκαιότητες υπέρ του λαού και την ώρα που οι επιχειρήσεις μετεγκαθίστανται σε άλλες χώρες ,ψάχνετε μεγαλοεπενδυτές ανάμεσα στους πρόσφυγες!
Προκαλείτε γεγονότα και δεν τα αποτρέπετε !Πείτε στο λαό τις κατευθυντήριες γραμμές που έχετε χαράξει για όσους ήρθαν ,θα έρθουν και θα έρχονται ,οδηγώντας ,σπρώχνοντας, εξωθώντας τη νεολαία που σας εμπιστεύτηκε ,έξω από την ελληνική επικράτεια!
Μόνοι σας ,αποδεικνύεται ότι δεν μπορείτε και θα είστε οι μοναδικοί που η ιστορία θα σας μνημονεύει για την ανοχή σας στον εποικισμό της Ελλάδας !


ΑΝΝΑ  ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΟΥΛΠΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ Γιάννης Ιωαννίδης και Ντόναλντ Τραμπ

Le Figaro: Σ. Τσιόδρας, ο λόγος για τον οποίο οι Έλληνες έχουν αποφύγει να συνομιλήσουν με το θάνατο

Τα γεγονότα που σημάδεψαν τη χρονιά που φεύγει (βίντεο)