ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΒ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΜΛΟΓΚ ΚΑΙ ΕΓΩ Periklis Danopoulos

Ώστε οι Ευρωπαίοι εταίροι μας ετοιμάζουν για Grexit? ; Ώστε έτσι δείχνουν οι Ευρωπαίοι φίλοι μας την αλληλεγγύ τους στον χειμαζόμενο Ελληνικό λό? Ώστε αυτή είναι η Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση γιά την οποία κόπτονται όλοι οι καθώς πρέπει αναλυτές του τόπου? 'Ωστε προκειμένου να μείνουμε στο Ευρώ, τι σημασία έχει αν φτωχοποιηθούν ακόμα μερικές εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων? Ώστε Ευρωπαϊκό κεκτημένο είναι η δημοσιονομική προσαρμογή, η κερδοφορία των τραπεζών και όχι η ευημερία των πολιτών? Ώστε Ευρώπη είναι οι τσιρίδες του Άδωνι, οι κατινιές της Βούλτεψη, οι ακατάσχετες μπουρδολογίες του ποταμήσιου? .Ωστε όλοι οι Ευρωπαίοι είναι ίσοι, αλλά κάποιοι Ευρωπαίοι-οι Γερμανοί-είναι πιο ίσοι από τους άλλους? Ώστε, έστω και αργά ανακαλύπτουμε ότι δεν υπάρχει Ευρώπαϊκή ένωση, αλλά απλά μια στυγνή κερδοσκοπική εταιρεία,η Ευρώπη ΑΕ?
Η στιγμή που θα φανεί το μέταλλο του λαού έφτασε. Μία μονάχα απάντηση αρμόζει στα σχέδια των επίδοξων κατακτητών, αυτή που εδώ και αιώνες λέει αυτός ο λαός σε όσους τον επιβουλεύονται, όταν του ζήταγαν να παραδοθεί: ΠΟΤΕ!!!!
Παρακαλώ , αν σε όποιους από εσάς που μου κάνετε την μεγάλη τιμή και διαβάζετε τα κειμενά μου, άρεσε το παρόν , αντί για like, γράψτε το ΠΟΤΕ, δίπλα στο όνομά σας.....γιατί θα είναι η μικρή δικιά μας νίκη.
Ευχαριστώ πολύ Περικλής

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ Γιάννης Ιωαννίδης και Ντόναλντ Τραμπ

Le Figaro: Σ. Τσιόδρας, ο λόγος για τον οποίο οι Έλληνες έχουν αποφύγει να συνομιλήσουν με το θάνατο

Τα γεγονότα που σημάδεψαν τη χρονιά που φεύγει (βίντεο)