Nazi Germania Delenda Est ΤΟΥ Xenofon Issaris

Nazi Germania Delenda Est

Αυτό μάλλον ήθελε να δείξει ο Κρουγκμαν χθες με τη φράση που διάλεξε για την Αθήνα και ειπαν καποτε οι Ρωμαίοι για την Καρχηδόνα. Η αυτοκρατορία είναι η Ευρώπη και ο αντάρτης που θέλει να την καταστρέψει είναι η ναζιστική Γερμανία.

Χθες η Ευρώπη κέρδισε μια μεγάλη νίκη και οι περισσότεροι δεν το έχουν καταλάβει. Διότι χθες ΑΡΧΙΣΕ η διαπραγμάτευση που τόσα χρόνια μας έλεγαν ότι ΘΑ κάνουν ή έκαναν όσο όλοι μαζί, αυτοί που μας τα έλεγαν, μας έκλεβαν.

Η Ελλάδα πήρε 280 δις από τα οποία όπως διαβάζω το φοβερό 92 % πήγε στις τράπεζες και χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς της Ελλάδας αλλά κυρίως του εξωτερικού. Με το 8% των 280 δις η Ελλάδα θα αναπτυσσόταν ή μήπως θα σωζόταν; Είναι πλέον προφανές ότι επρόκειτο για απάτη. Το ίδιο ή κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στις άλλες χώρες όπως στην Ισπανία όπου πετάνε καθημερινά ανθρώπους από τα σπίτια τους στο δρόμο. Μια μαζική εξολόθρευση πολιτών της Ευρώπης με όμορφα ονόματα. Η Ενωμένη Ευρώπη…

Μέχρι χθες όμως ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ, εξωτερικοί -και κυρίως οι προδότες εσωτερικοί- φορούσαν την μάσκα των φίλων για προφανείς λόγους. Δεν γίνεται διαπραγμάτευση έτσι, να φοβάσαι να κτυπήσεις τον άλλον μη τυχόν κτυπήσεις το φίλο σου. Πως να τον κτυπήσεις εκεί που πονάει και όσο του αξίζει και του χρειάζεται για να μάθει;  Να σε φοβάται και να σε σέβεται. Χθες οι μάσκες έπεσαν κι αυτό ήταν ένα κατόρθωμα της ελληνικής κυβέρνησης. Που με την ώριμη στάση της τους έκθεσε και τους ανάγκασε να τις ρίξουν.

Αυτό είναι λοιπόν κατ' αρχήν μια πολύ μεγάλη νίκη. Εχθές είπαν «όχι» ταχα 18 χώρες σε μια «λάθος» Ελλάδα. Στην πραγματικότητα είπαν όχι 18 άτομα αντιπροσωπευοντας τους λαούς τους όσο μας αντιπροσώπευσαν κι εμάς οποτεδήποτε ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος ο ΓΑΠ  και όλες οι παρατρεχάμενοι τους ο Άδωνης, ο Λοβέρδος, ο κυρ Φωτης, ο Στουρνάρας…

Κοινοί απατεώνες που σφετερίστηκαν κι αυτοί πιθανότατα την εξουσία στις χώρες τους όπως και οι δικοί μας. Με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΤΗ. Παριστάνοντας  τους ηγέτες ή έστω τους ευυπόληπτους πολίτες, υποσχόμενοι προεκλογικά Ζαπεια 1 και 2 και δίκαια φορολογικά συστήματα, για να ψηφίζουν μετά ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ και να συνεχίζουν τα  μνημόνια. Και όλα αυτά μόνο για τη μίζα τους από το Βερολίνο.

Τα ξεφτιλίζω όλα για το μπόνους
Θα κάνω τα παιδιά μου δολοφόνους

Τέτοιοι 18 υπ-άνθρωποι, υπάλληλοι του Σόιμπλε είπαν «όχι». Αν πληρωνόταν ο κάθε ευρωπαίος πολίτης όσα πληρώθηκαν για να το πουν, τότε κανένας ευρωπαίος δεν θα είχε κανένα πρόβλημα.

Ο πρωθυπουργός μας Αλέξης Τσιπρας δήλωσε χθες ότι η διαπραγμάτευση είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Προφανώς και είναι. Αν υπήρχε δημοκρατία στην Ευρώπη, ουδέποτε θα είχαν καν προταθεί τα μνημόνια λιτότητας πουθενά. Είναι εχθρικά οικονομικά εργαλεία, μιας σύγχρονης ναζιστικής επίθεσης αυτή τη φορά όχι με τα τανκς αλλά με τις τράπεζες και τα στυλό. Δεν είναι καθόλου περίεργο που το «πρόγραμμα εξυγίανσης» δεν πέτυχε. Ήταν πρόγραμμα οικονομικής εξόντωσης και ΠΕΤΥΧΕ ΑΠΟΛΥΤΑ. Γι’αυτό έχει διαλύσει της οικονομίες όλης της νότιας Ευρώπης και αν συνεχίσει θα διαλύσει και την Ευρώπη την ίδια. Όχι από ατυχία ή οικονομικό λάθος. Δεν είναι ΤΌΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ πια οι οικονομολόγοι.

Ότι οι πραγματικοί λόγοι του Ευρωπαϊκού δράματος φάνηκαν, είναι κατ’ αρχήν μια ΛΑΜΠΡΗ ΝΙΚΗ της ΕΥΡΩΠΗΣ, και μεγάλη επιτυχία της ελληνικής κυβέρνησης. Αφού Ευρώπη είναι τα εκατομμύρια των πολιτών της που την απαρτίζουν, όχι μια χούφτα ναζί καθάρματα που παριστάνουν ότι την αντιπροσωπεύουν. Απατεωνίσκοι όπως ο Νταισελμπλουμ με το ΠΛΑΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ! Ο διευθυντής του Eurogroup.

Τώρα όλη η Ελεύθερη Ευρώπη ξέρει. Ακόμη και οι Γερμανοί πολίτες καταπόντισαν την Μερκελ χθές εκλογικά στο Αμβούργο. Όλοι είδαν τώρα γιατί γίνονται όλα  και ξέρουμε τι αντιμετωπίζουμε. Τους ναζί να επιχειρούν με τα ψέματα πάλι ότι επιχειρούσαν πάντα. Αν δεν ξέρεις που είναι ο εχθρός πώς να τον πολεμήσεις; Οπότε τώρα μπορούμε όλοι μαζί , οι Ευρωπαίοι πολίτες, και οι έντιμοι πολιτικοί στην Ευρώπη να τους πολεμήσουμε, και να τους νικήσουμε πάλι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ Γιάννης Ιωαννίδης και Ντόναλντ Τραμπ

Le Figaro: Σ. Τσιόδρας, ο λόγος για τον οποίο οι Έλληνες έχουν αποφύγει να συνομιλήσουν με το θάνατο

Τα γεγονότα που σημάδεψαν τη χρονιά που φεύγει (βίντεο)